Jezdectvi.info

Úno 07 2011

Tiskové prohlášení kandidátů do OV ČJF Severomoravské oblasti

Publikoval do kategorie Konference 2011 2 519 přečtení

V článku najdete tiskové prohlášení skupiny kandidátu pro oblastní konferenci Severomoravské oblasti, která se bude konat 24.3.2011

 

Tiskové prohlášení kandidátů do OV ČJF Severomoravské oblasti.

Dne 7.2.2011

Ostrava

Česká jezdecká federace organizuje celkem 29 000 členů.

V Severomoravské oblasti je organizováno  4 000 členů /z toho 983 s licencí/  ve 187 klubech s 1 174 koňmi s licencí /stav k listopadu 2010/.

Přesto, že si vážíme práce současného OV a jeho členů, cítíme, že ve vedení oblasti by mělo dojít ke změně. Rok 2011 je rokem volebním do orgánů ČJF. Na popud jezdecké veřejnosti v naší Severomoravské oblasti vznikl přípravný výbor, který sestavil kandidátku pro volby do OV a zároveň zpracoval programové prohlášení pro nadcházející volební období.

Mezi hlavní body programu patří zvýšení počtu členů OV z pěti na sedm, z důvodů velikosti oblasti a počtu členů. Zprůhlednění hospodaření a jeho důsledná kontrola. Zlepšení organizace sportu s podporou zástupců disciplin. Jednou z priorit je práce s mládeží, kdy navrhujeme zřídit odděleně manažera pro mládež. Cítíme, že by měli být zastoupeni hobby jezdci. Dát systém vzdělávání, propagaci našeho sportu a rozvoji spolupráce s jinými regiony v ČR i zahraničí.

Vyzýváme členskou základnu Severomoravské oblasti České jezdecké fedrerace k účasti na oblastní konferenci dne 24.3.2011 v Hradci nad Moravicí , a zároveň zdvořile žádáme o podporu našeho programu a kandidátky.

 

Celý program  je k nahlédnutí ZDE

Bauer Richard, kandidát na člena OV

Biolková Iveta, kandidát na člena OV

Hrnčíř David, kandidát na člena OV

Kincl Jaroslav, kandidát na člena OV

Ohnheiser Martin, kandidát na člena OV

Šalek Radovan, kandidát na předsedu OV

Vachutka Ladislav, kandidát na člena OV

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Tiskové prohlášení kandidátů do OV ČJF Severomoravské oblasti