Jezdectvi.info

Úno 21 2011

Otevřený dopis „přípravnému výboru OV SM“.

Publikoval do kategorie Konference 2011 2 571 přečtení

Ing.Milan Theimer reaguje na zveřejněné programové prohlášení k volbám do OV ČJF SM oblast 2011

Otevřený dopis „přípravnému výboru OV SM“.

 

 

 

V Rudné pod Pradědem 13.2.2011

Vážení,

                reaguji na Vaše zveřejněné programové prohlášení k volbám do OV ČJF SM oblast 2011.

                 V prvé řadě si nejsem vědom, že by kdo vyzýval naši jezdeckou veřejnost k vytvoření přípravného výboru. Pokud vím, stanovy hovoří, že oblastní konferenci připravuje a organizuje současný OV. Proto považuji Vaše tvrzení :“ Na popud jezdecké veřejnosti v naší Severomoravské oblasti vznikl přípravný výbor, který sestavil kandidátku pro volby do OV a zároveň zpracoval programové prohlášení pro nadcházející volební období.“ za přinejmenším zavádějící. 

                  I já a se mnou jistě mnoho dalších členů naší oblasti, cítím nutnost změny. Ano tato změna je možná na volební konferenci oblasti. Vaše programové prohlášení má vcelku hlavu a patu, ale s navrženou kandidátkou nelze souhlasit. A to především s kandidátem na post předsedy oblasti a i s dalšími členy výboru.

                 Pan Radovan Šálek je dobrý komentátor a rozhodčí, ale v době jeho působení ve funkci manažera komise pony  přivedl tuto disciplinu téměř ke krachu. Tato komise nepracovala a sám navrhnul její zrušení. Za celou dobu svého působení na tomto postu se zúčastnil dvou , možná tří jednání VV ČJF. Tento člověk  nedává záruku správného fungování OV.

                 V programovém prohlášení hovoříte o:“ Zlepšení organizace sportu s podporou zástupců disciplin.“ Ve Vašem navrhovaném výboru není ani jeden člověk zabývající se drezúrou, všestranností, voltiží. Jsou to samí parkuroví specialisté. Jaké jsou zde záruky podpory jednotlivých disciplin?

                 Stávající OV  dosud nevyzval subjekty Severomoravské oblasti k tomu, aby podaly své návrhy na kandidáty do nového OV a VV ČJF, včetně návrhů na předsedy odborných komisí. Prosím Vás  tímto dopisem, Vážení členové  Severomoravské oblasti,abys jste tak učinili a dali tak jasně najevo svoji vůli.

Navrhuji možné kandidáty do nového OV.:

MVDr.Josef Živníček
Iveta Biolková
Vít Máčel
Richard Bauer
Kamila Kollarová
Simona Heidenreichová
Olina Havrlantová

Prosím o uveřejnění.
Děkuji, s pozdravem

Ing.Milan Theimer

Jezdectvi.info doplňuje :Pokud jste členy sociální sítě Facebook, další diskuzi najdete na http://www.facebook.com/

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Otevřený dopis „přípravnému výboru OV SM“.