Jezdectvi.info

Bře 09 2011

Otevřený dopis Antonínu Gladišovi

Publikoval do kategorie Konference 2011 1 946 přečtení

Vážený pane Gladiši.

Jsme nesmírně rádi, že se někdo připojil k naší předkonferenční aktivitě. Třebaže si můžeme některých členů stávajícího OV za jejich dlouholetou činnost ve prospěch jezdeckého sportu vážit, všichni cítíme, že radikální změna v tomto regionálním orgánu ČJF je nezbytností. Naprosto neprůhledná ekonomika, jejímž tragickým následkem je zpronevěra obrovské částky peněz je toho potom nesporným důkazem.

Nikoho z nás, před časem zveřejněných sedmi kandidátů, nevedou k volbám mocenské ambice, ale právě naopak, naší snahou bylo a stále je rozhýbat stojaté vody severomoravského jezdeckého společenství. Nikdo z nás, sedmi kandidátů, si určitě nemůže stěžovat na nedostatek práce, ale i přesto jsme připravení severomoravskému jezdectví v rámci svých možností, svých zkušeností a svého know how pomoci.

Často se setkáváme s dotazy typu: Proč nejsou na kandidátních listinách jména jako Petr, Pavel, Karel, Anna, Hana, Lenka a podobně?
Ano, správný dotaz, ke kterému se rádi přidáváme. Ale dále se ptáme… Proč vlastně neměli tito „opěvovaní“ lidé snahu či odvahu nastartovat onu potřebnou reformu již mnohem dříve? Proč jsou stále ukrytí někde v ulitě anonymity? Jsou to tedy opravdu ti správní lidé? Jsou to opravdu ti, kteří by měli vyvést severomoravské jezdectví ze slepé uličky?
Takovýchto PROČ, JAK, KDE nebo KDY bychom našli stovky! A odpověď je přitom tak jednoduchá.
Protože nikdo neměl odvahu jít s kůží na trh. Protože nikdo neměl tolik vůle, síly a sebevědomí, aby veřejně pojmenoval často velmi citlivé problémy.

Ač se to někomu nemusí líbit, jsme zde a pokud budeme zvoleni, jsme připraveni ze sebe ve prospěch severomoravské jezdecké společnosti vydat maximum!

V případě dotazů a dalších informací nás prosím kontaktujte na adrese: volbyov2011@jezdectvi.info

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Otevřený dopis Antonínu Gladišovi