Jezdectvi.info

Bře 17 2011

Volby OV ČJF pro Moravu a Slezsko 2011

Publikoval do kategorie Konference 2011 2 583 přečtení

 Za několik málo dní (24. 3. v Hradci nad Moravicí) proběhne volební konference severomoravské oblasti ČJF. Konference, která nasměruje naší oblast ČJF k dalším 4 letům své činnosti. Vážení členové severomoravské oblasti ČJF. Vyzýváme vás, abyste využili svého zákonného práva, přijeli na volební konferenci a spolupodíleli se na budoucnosti naší oblasti ČJF. Jak malý klub s pěti členy tak i velká jezdecká organizace mají právě ten jeden svůj hlas, hlas, který může ovlivnit naší jezdeckou budoucnost.

Volby OV ČJF 2011

 

Vážení jezdci a jezdkyně, vážení chovatelé a majitelé koní, vážení členové ČJF

 Za několik málo dní (24. 3. v Hradci nad Moravicí) proběhne volební konference severomoravské oblasti ČJF. Konference, která nasměruje naší oblast ČJF k dalším 4 letům své činnosti. Nutná změna přichází po letech, kdy nejen že pro nás, své členy, OV téměř nic nedělal, ale navíc nás svým laxním přístupem připravil o nemalé finanční prostředky. Prostředky, které jsme mohli využít ku prospěchu všech. Mohli jsme investovat do vzdělávání naši mládeže, mohli jsme investovat do nových technologií, jenž by například pořadatelům závodů usnadnily jejich práci. Mohli jsme pomoci všem disciplínám napříč jezdeckým spektrem. Mohli, ale neudělali. A příčina? Vůbec není prozaická. Prostě se jen několik málo lidí domnívalo, že naše oblast ČJF patří jen jim a že my, členové této oblasti jsme zde jen proto, abychom jim pomohli naplnit jejich mocenské a někdy možná i materiální potřeby. Tato doba, víc než cokoliv jiné připomínající dobu reálného socialismu, jak všichni věříme, bude za několik dní již jen minulostí.

Volby do OV ČJF jsou základem prosperity a správného budoucího fungování naší oblasti. Zda bude naše jezdecká oblast životaschopná, teď již záleží jen na nás. Seznamy kandidátů jsou uzavřeny a zbývá nám jediné. Jediné, ale to nedůležitější! Zvolit ty správné lidi. Lidi, kteří budou víc než na prospěch svůj myslet na prospěch naší jezdecké oblasti.

Kandidátní listina je bohatá na jména a záleží jen na nás, pro koho se rozhodneme. U některých kandidátů jsou zřejmé jejich vazby na členy končícího OV, u jiných zase máme v živé paměti jejich smysl pro spravedlnost, prezentovanou při jejich práci v celosvazových orgánech ČJF. Práce v OV ČJF ovšem není o vazbách, ani o klubové příslušnosti. Práce v OV je o lidech. Každý sám za sebe si musí odpovědět na otázku, zda chceme jen vyměnit tváře a zachovat systém, nebo zda chceme budovat něco nového, něco co pozvedne úroveň a krédo naší jezdecké oblasti.

Nás sedm společně jmenovaných kandidátů má tuto otázku již dávno zodpovězenou. Ano chceme změnu, chceme pozvednout úroveň a krédo naší severomoravské jezdecké oblasti. Třebaže jsme teprve v pozicích kandidátů, dlouhodobě a systematicky pracujeme, abychom mohli, v případě že budeme zvoleni, nabídnout vám, členům naší jezdecké oblasti co možná nejlepší služby. Zajišťujeme překlady rozpisů zahraničních závodů, monitorujeme možnosti ekonomických partnerství, či předjednáváme bezplatné semináře na téma „Jak se dostat k Evropským penězům“. Možnosti pomoci severomoravskému jezdectví je mnoho, záleží jen na novém OV, jak s nimi naloží.

Vážení členové severomoravské oblasti ČJF. Vyzýváme vás, abyste využili svého zákonného práva, přijeli na volební konferenci a spolupodíleli se na budoucnosti naší oblasti ČJF. Jak malý klub s pěti členy tak i velká jezdecká organizace mají právě ten jeden svůj hlas, hlas, který může ovlivnit naší jezdeckou budoucnost.

Zdvořile vás žádáme, abyste podpořili naši skupinu „rebelů“ jako celek, neboť jen dobře fungující team může přinést kýžené ovoce.

Přejeme všem šťastnou volbu a ať nám koně jdou…

Iveta, David, Slávek, Martin, Radovan, Láďa, Richard

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Volby OV ČJF pro Moravu a Slezsko 2011