Jezdectvi.info

Pro 09 2014

Celostátní konference ČJF 2015 na novém místě

Publikoval do kategorie ČJF 1 642 přečtení

cjf_newCelostátní konference musí být podle platných stanov ČJF svolávána minimálně jednou za dva roky. Každé čtyři roky pak probíhá volební konference, což připadá na rok 2015. Přesný termín i místo jsou již známé. Proběhne ve středu 6. května v Humpolci.

Humpolec je ostatně tradičním hostujícím městem, jelikož vyhovuje svojí polohou ve středu České republiky. Tentokrát se však jednání přesune ze Spolkového domu do moderních prostor hotelu Fabrika (konference, hotel & wellness) sídlící na adrese Školní 511, kde budou veškeré služby zajištěny obdobně, jako v minulých letech, ale v mnohem komfortnějším prostředí. Náklady na pronájem prostor se přitom výrazně neliší oproti minulosti.

 

Při celostátní konferenci proběhne mj. volba prezidenta České jezdecké federace pro další funkční období. Konference na návrh prezidenta volí také ostatní členy VV ČJF. Dále se bude volit předseda a členové Disciplinární a Kontrolně-revizní komise ČJF.

 

V období nejdéle 6 měsíců před celostátní konferencí proběhnou oblastní konference, které jednak zvolí členy oblastních výborů pro nadcházející čtyřleté období a zvolí i delegáty právě pro celostátní konferenci konanou 6. května 2015, kteří pak budou svými hlasy zastupovat členy svých oblastí.

 

Další kompetence oblastních konferencí i celostátní konference vyplývají ze stanov ČJF. Najdete je na adrese www.cjf.cz v sekci dokumenty – stanovy. Na webových stránkách České jezdecké federace také budou postupně publikovány termíny a místa oblastních konferencí.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Celostátní konference ČJF 2015 na novém místě