Jezdectvi.info

Čvc 13 2015

Hledá se třetí tým dětí na MČR v Martinicích 2015

Publikoval do kategorie Informace 1 895 přečtení

Pořadatelé mistrovství ČR dětí a juniorů 2015 v Martinicích se obrací na jezdeckou veřejnost s následující naléhavou žádostí s prosbou o pomoc a součinnost ve snaze umožnit konání soutěže družstev dětí. Podrobnosti čtěte v článku níže…
V případě zájmu jezdců ze Severomoravské oblasti, prosím kontaktujte sekretářku oblasti.

„Po uzávěrce přihlášek na MČR dětí a juniorů 2015 je stav v kategorii soutěží DRUŽSTEV DĚTÍ takový, že jsou přihlášena pouze 2 družstva, jmenovitě ze Středočeské a Karlovarské oblasti. Žádáme a prosíme členy ostatních oblastí o zjištění, zda opravdu není zájem ze strany dětí o účast na MČR v kategorii družstva dětí. Pro pořádek připomínáme, že kvalifikační podmínky dle platných STP jsou: po 11. 8. 2014 absolvované 2 x ZL a vyšší do 12 trestných bodů,“ uvádí ředitel závodů Martin Pecka.

„Velmi neradi bychom tuto soutěž dětí rušili! Proto Vás prosíme všechny o součinnost, nenajdou se ve Vašich oblastech další děti do soutěže družstev?! Uzávěrku těchto přihlášek a konečné rozhodnutí ponecháváme do středy 15. 7. 2015 do 8.00. Poté budeme nuceni s ohledem na další oznámit konečné rozhodnutí. Tento krok byl projednán s pány Mestenhauserem a Čmolíkem jakožto zástupci oblastí, které mají družstva kompletní a samozřejmě také s vedením ČJF! Věříme, že i sekretariáty oblastí budou případně nápomocni s potvrzením kvalifikačních kritérií i po uzávěrce dle rozpisu závodů. Zajistíme samozřejmě veškeré služby včetně ustájení i mimo dosud podané přihlášky,“ dále uvádí Martin Pecka.

Tato zpráva se netýká soutěží jednotlivců všech kategorií a družstev juniorů! Ve středu po 8.00 hodině budou zveřejněny oficiální informace o případném konání či nekonání soutěže DRUŽSTVA DĚTI. Více najdete na www.csi-martinice.cz.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Hledá se třetí tým dětí na MČR v Martinicích 2015