Jezdectvi.info

Úno 01 2019

Volební program OV Severní Morava

Publikoval do kategorie Severomoravská oblast 1 173 přečtení

Představení programu stávajícího oblastního výboru na období 2019-2023

Pro období 2019 – 2023 kandiduje stávající Oblastní výbor Severomoravské oblasti ČJF

Ing. Radovan Šalek na pozici předsedy OV

A členové

Ing. Klára Šalková

Richard Bauer

Jaroslav Kincl

Jan Kubrický

Martin Ohnheiser

Zdenek Žíla

 

Program pro volební období 2019-2023

  1. Sport . Podpora oblastního sportu zvláště oblastních mistrovstvi a jejich pořadatelů. Finanční podpora pořadatelů a medailistů. Pokračovat v pěkné tradici šerp a dek pro vítěze. Finační příspěvek na přípravu na mistrovství České republiky ( příspěvek na dopravu) pro všechny disciplíny.
  2. Mládežnický sport podporovat formou příspěvků na soustředění s trenéry a nově vytvořit oblastní SCM s vyhodnocovacími a kontrolními závody. Usilovat o to aby co nejvíce jezdců mělo ZZVJ.
  3. Vzdělávání – pokračovat v seminářích pro rozhodčí , stewardy a stavitele. Zapojit se do vytvoření vzdělávacího systému pro lektory jezdectví ( cvičitele).
  4. Finance – podpořit finacování na základě počtu členské základny a maximálně využít rozpočtu. Zasadit se o nejvyšši možný přísun financí z OPP. Prosadit vyšší participaci členů ČJF formou vyšších poplatků za členství. Podporovat projekty klubů v rámci finacování ze strany ČUS.
  5. Organizace sportu a disciplin bude pokračovat zachováním manažerů disciplin ve kterých členové OV nejsou odborníky. Spolupracovat s komisemi v rámci ČJF a navrhnou do nich členy oblasti. Pokračovat v tradidi Galavečerů oblasti.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Volební program OV Severní Morava