Jezdectvi.info

Kvě 12 2020

Český pohár pony a MSŠ

Publikoval do kategorie Akce,ČJF,Severomoravská oblast 1 430 přečtení

Lehce opožděný začátek sportovní sezóny 2020 se nezadržitelně blíží a to znamená, že se kvapem blíží také úvodní kvalifikace Moravského skokového šampionátu pony , dětí a juniorů 2020. V letošním roce se pravidla pony soutěží v rámci tohoto seriálu částečně změnila a všechny kategorie pony jsou součástí a také se řídí pravidly nového celorepublikového seriálu nesoucího název ČESKÝ POHÁR 2020 PONY JEZDCI – SKOKY, který se uskuteční pod hlavičkou ČJF.


Několik věcí se změnilo a je tedy potřeba, aby si jezdci i trenéři na stránkách ČJF nastudovali pravidla tohoto nově vzniklého seriálu.
Co se naopak nezměnilo, jsou pravidla dětí a juniorů na velkých koních. Tyto kategorie proběhnou podle platných pravidel MSŠ schválených pro rok 2020.

Také Velké finále zůstává beze změny a uskuteční se v Opavě – Kateřinkách na konci září.

První závod ČPP a MSŠ po této pandemii zaviněné přestávce se uskuteční již příští sobotu 23.5. právě v místě konání zářijového Velkého finále, tedy v Opavských Kateřinkách.

Další kolo bude následovat o týden později v neděli 7.6. v areálu TJ Slovan Frenštát p. R. a úvodní trojici kvalifikačních klání zakončí PONY WEEKEND JUMPING SHOW, který proběhne 20. – 21.6. v jednom z nejkvalitnějších jezdeckých sportovních areálu v ČR, tedy v areálu ESC Olomouc.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Český pohár pony a MSŠ