Jezdectvi.info

Led 12 2021

SOUSTŘEDĚNÍ S ONDŘEJEM ZVÁROU

Publikoval do kategorie Akce 1 087 přečtení

„Plánované soustředění s Ondřejem Zvárou na 16. a 17.1.2021 bylo ZRUŠENO z důvodů vládních opatření, o dalším možném termínu budete informování, děkuji za pochopení TJ SLOVAN Frenštát p.R.“
3.12.2020 – Aktualizace – cena soustředění

Jak již stalo v posledních letech tradicí, i tuto zimu připravuje TJ Slovan Frenštát p. R. ve svém areálu soustředění s českým reprezentantem a žhavým kandidátem na olympijskou účast v Tokyu Ondřejem Zvárou.

S ohledem na skutečnost, že se Ondřej Zvára se svými čtyřnohými svěřenci na začátku února vydá na šest týdnů ladit olympijskou formu do Španělska, byly termíny soustředění stanoveny následovně:

1.       16. – 17. 1. 2021

2.       30. – 31. 1. 2021

3.       27. – 28. 3. 2021 (3. – 4. 4. 2021) – Předsezónní soustředění po návratu ze Španělska – dle povětrnostních podmínek již na venkovní jízdárně

Cenově by se soustředění nemělo nějak zásadně lišit od předchozích let. Zájemci mohou již nyní zasílat předběžné rezervace s požadavky na ustájení a ubytování na info@tjslovan.cz, případně se s dotazy obrátit na pana Šrubaře na tel. čísle 603 733 154.

CENA SOUSTŘEDĚNÍ: 2690,- Kč / jezdec + kůň

Cena obsahuje: ustájení včetně steliva a sena od pátečního odpoledne do neděle do konce soustředění, ubytování pro jezdce, stravování pro jezdce od páteční večeře do nedělního oběda, pronájem tréninkových ploch vč. skokového materiálu a odměnu trenéra.

 

CENA DALŠÍHO KONĚ STEJNÉHO JEZDCE: 1690,- Kč / kůň

Cena obsahuje: ustájení včetně steliva a sena od pátečního odpoledne do neděle do konce soustředění, pronájem tréninkových ploch vč. skokového materiálu a odměnu trenéra.

 

CENA DOPROVODU: 990,- Kč

Cena obsahuje: ubytování od pátku do neděle, stravování od páteční večeře do nedělního oběda

 

 

UPOZORNĚNÍ:
S ohledem na stále se měnící epidemiologickou situaci, budou i tato soustředění organizována a vedena dle v danou chvíli platných omezení a pravidel. Všichni účastníci budou včas informováni.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem SOUSTŘEDĚNÍ S ONDŘEJEM ZVÁROU