Jezdectvi.info

Kvě 21 2012

VC Kolína na Ptýrově již od čtvrtka

Publikoval do kategorie SPČP 1 785 přečtení

Pořadatelé čtvrtého kvalifikačního kola Skokového poháru České pojišťovny 2012 zaznamenali enormní zájem o účast na těchto parkurových závodech pořádaných v areálu Farmy PCT Ptýrov na Mladoboleslavsku, jejichž vrcholem bude v neděli 27. května již 32. ročník Velké ceny Kolína.

 

 

Jen do pátečních soutěží se do termínu uzávěrky přihlášek zapsalo několik stovek dvojic, přičemž počet startů by se pohyboval kolem pěti set. Takové množství účastníků ovšem nelze technicky během jednoho dne odbavit, proto se pořadatelé rozhodli celou první a část druhé soutěže přesunout již na čtvrtek.

 

Program by měl tedy zahájit 24. května v 11.00 hod. soutěžemi 1A a 1B. Na dvě skupiny bude rozdělena i soutěž č. 2. Ve čtvrteční 2A budou startovat všichni účastníci nahlášení do 1A či 1B, v páteční 2B nastoupí dvojice pokračující v dalších soutěžích dle rozpisu. Účastníci budou moci startovat pouze v jednom oddělení soutěže č. 2 (stupeň ZL). Každé oddělení bude vyhodnoceno samostatně a obě jsou zároveň kvalifikací pro Equiservis Amateur Tour.

 

Prezentace startujících bude probíhat e-mailem do středy 12.00 hodin na e-mailu:prokop@ceskyskokovypohar.cza posléze telefonicky na čísle 737 365 378 ve středu 23. května od 17.00 do 19.00 hodin. Prezentace je možná pouze na uvedených kontaktech u Dalibora Prokopa, jiným způsobem ji nelze provádět. Potvrzení účasti je nutné pro všechny startující v soutěžích č.1 a2 v uvedených časech. Po těchto termínech již nebude akceptováno, jelikož startovní listiny zmíněných soutěží budou po prezentaci definitivně uzavřeny.

 

Prezentace do dalších patečních soutěží bude ve čtvrtek 24. května od 17.00 do 19.00 hodin osobně na věži rozhodčích nebo telefonicky (737 365 378). Následně budou páteční startovní listiny uzavřeny. Na následující soutěžní dny budou prezentace probíhat vždy jednu hodinu po skončení poslední soutěže předešlého dne. Více informací najdete na www.skokovypohar.cz.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem VC Kolína na Ptýrově již od čtvrtka