Jezdectvi.info

Dub 18 2013

26.4.-28.4.2013 Seminář s Janem Bemelmansem – POL

Publikoval do kategorie Akce,Informace 1 410 přečtení

LKJ Lewada spolu s Fundaci Horse Sport má tu čest pozvat  Vás na konzultace se světově známou autoritou  parkurovým trenerem Janem Bemelmansem, která se bude konat poslední dubnový víkend (26. – 28.04.2013) v Jezdeckém Centru w Zakrzowie.

Školení probíhá v LKJ LEWADA v Polském Zakrzowe(cca 50km od Ostravy)Výklad v angličtině a polštině.

Seš trenerem, rozhodčím nebo parkurovým jezdcem, pozýváme tě na školení  jiné, než tomu bylo doposud – Jan Bemelmans seznamuje s tajemstvím  školení. Chceš zjistit zda jsi na správné cestě?  Chceš poznat cestu k úspěchu? Chceš umět věřit si? Sáhni po skušenostech trenéra, pod vedením kterého svěřenci ziskali medaile na OH, MS i Evropy.

Podrobné informace a program konzultaci najdete na:

http://www.horsesport.pl/konsultacje-szkoleniowe/113-konsultacje-ujezdzeniowe-z-janem-bemelmansem

V Německu máme klasickou škálu školení koní a vždy pracujeme podle ní, protože jak se říká – všechny cesty vedou do Říma. Ale neni tomu vždy tak. Někdy je třeba odbočit do leva, někdy do prava … Jestli máš dobrého koně, charakterově výborného, bezproblemového můžeš se držet klasické škály a krok za krokem dojdeš do Grand Prix. Jestli ale máš problemového koně,  setkaš se s mnoha problémy. W takovém připadě musiš najit takovo cestu , která ti pomůže dospět k cíli.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem 26.4.-28.4.2013 Seminář s Janem Bemelmansem – POL